ЦВЕТЯТА В БУКЕТА НА БУЛКАТА – ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИТЕ СЪЧЕТАНИЯ

Вие сте щастливи и в близките месеци ще се проведе най-голямото събитие в живота ви? И вие, разбира се, искате това да е най-ярката и запомняща се сватба в София или друго населено място. Това означава, че съветите за избор на комбинации за букета на булката ще бъдат сега съвсем на място! Вие със сигурност знаете, че цветята в букета на булката символизират нещо и те трябва да се подберат в съответствие с общата стилистика на сватбата и роклята. А и да изглеждат добре при сватбената фотосесия.

ЦВЕТЯТА В БУКЕТА НА БУЛКАТА: КАКВО Е МОДЕРНО ДНЕС?

Кои цветове най-често се използват за създаване на сватбения букет? По-долу ще разгледаме най-популярните видове цветя в букета с описания и примери. Преди да премина по-нататък, искам веднага да ви предупредя – отдавайте предпочитание именно на растенията, които ви харесват най-много, не гонете мода и тенденции. Това е вашият празник, единствено вашият, и от това какви цветя ще бъдат с вас, доколко букетът ще хармонира с образа на булката, ще зависи вашето настроение, а съответно и сватбения ден като цяло! И така, следващата информация е за вас!

Рози – винаги на мястото си!

Ако съществуват на света цветя, които ще бъдат подходящи за всеки случай, то това са точно рози! Ако имате някакви съмнения относно изготвяне на празничната комбинация, смело изберете рози. Но обърнете внимание на нюансите. Червена – страст, розова – нежност, бяла – чистота, жълта – щастие, оранжево – желание. Има още и сини рози. Но много внимателно с тях, тези растения са боядисани. Естествено сини няма. Близостта на такива рози е опасна за бялата рокля.

Ах, тези различни божури!

Божурите никога не излизат от мода. Днес те често заемат своето достойно място в сватбения букет. Божурите са подходящи за рокля в ретро (винтидж) стил, също така са добри, подходящи и при класика. Разнообразие от разновидности и цветове ви позволява да подберете идеалният вариант за всеки вкус. А, иначе, те са символ за щастлив брак. Така че, ако искате точно тези цветя – това е точен и наистина добър избор!

Пролетни лалета за зимна сватба!

Сезонът на цъфтежа на лалетата продължава от януари до юни. Така че, ако вашата сватба е планирана да се състои в този диапазон, тогава можете да изберете нежни лалета за сватбен букет.

Лалетата са символ на вечната любов! А нима точно такива цветя не са необходими за най-романтичния повод? Гама от цветове и сортове ви позволява да подберете комбинация, която да е подходяща спрямо роклята, стила на празника и според настроението. Имайте предвид, че на снимки цветя с контрастни цветове изглеждат великолепно.

Ярки анемонии – смело и необичайно

Искате нещо необикновено, което ще впечатли околните с яркостта на нюансите, оттенъците и ще ви подари нотки на пролетни аромати? Значи за вас е анемонията!

Анемониите са напълно в унисон с другите сортове декоративни растения. Украсете с билки, допълнете с лавандула и ето в ръцете си ще имате невероятно ярък и красив сватбен букет.

Карамфил – строгост и изящност

Карамфилът храбро понася всякакви промени на времето и дискомфорт. Той остава прекрасен дори и след края на буйна сватба. Разнообразие от разновидности и цветове отново натежават в полза на карамфила. Това цвете е подходящо за нежен букет на булката. То не е скучно, оригинално е и много подходящо за романтична тематика.

А сега помислете кои варианти са ви най-близки? В крайна сметка идеалният избор ще бъде от тези цветове и цветя, които харесва най-много булката. Разбира се, важно е какво символизират едни или други растения. Но преди всичко, те трябва да са по сърце на главната героиня на празника – булката.

Поръчай сватбена фотосесия сега!

При пре-публикуване на статията трябва да сложите линк на източника: https://fotografsofia.com