AFTERPARTY СЛЕД СВАТБАТА – ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ПРАЗНИКЪТ ПО-ДЪЛГО!

Времето на еднообразните сватбени празници вече е потънало в миналото! Модерната event-индустрия предлага на младоженците хиляди варианти за създаване на запомнящ се сватбен празник. Една от актуалните тенденции при новите сватбени продукти е afterparty след сватбата. Продължаване на празника в неформален дух се цени от младите енергични хора, които предпочитат забавление и свобода на емоциите във формат парти.

Долу строгите костюми и рокли! Само удобни дрехи, много музика и проста храна. Такова продължение на сватбения празник има всички шансове да надмине по впечатления дори официалната част на празника.

И така, нека разгледаме няколко съвета за организиране на сватбено afterparty.

Къде ?

Идеален вариант за организация на партито е бар, нощен клуб или друга развлекателна платформа, която позволява провеждането на шумни партита след 23:00 часа.

Можете да изберете за тези цели брега на морето. Open Air парти до водата е достойно продължение на всяка сватба. Може да се остане и в основното място на тържеството, но след като се осигури отделно помещение специално за продължаване на забавлението.

Ако трябва все пак да отидете в клуб, бар до морето, непременно е редно да се погрижите за трансфера, транспорта на всички поканени.

Поръчай сега афтърпарти или сватбена фотосесия в София!

Кого да поканите?

Този въпрос дори не се обсъжда! На афтърпартито след сватбата автоматично са поканени всички гости. Изключения не може да има. В противен случай някой може да се обиди. И, между другото, покани за неформално събитие не са необходими. Въпреки това е важно да информирате за продължаване на празненството всички участници в тържеството.

Оформление

Необходим ли е декор за такъв формат на празника? Определено! Но всичко трябва да бъде ненатрапчиво. Някои от младоженците предпочитат да оформят партито след сватбата в същия стил, какъвто е била сватбата. Други двойки избират коренно различна посока на стила.

Какво да се хапва или какви да са храната и напитките?

Забавлението изисква енергия! Със сигурност си заслужава да предвидите храна за продължаване на празника. Но за разлика от официалното събитие, тук храната трябва да бъде по-обикновена. Нека това да бъде snack меню – хапки, ядки, крекери и т.н. Основен акцент са комуникацията и танците. Бързите похапвания няма да отвличат от основната идея – забавлението, но и ще помогнат да запазите сили за веселбата.

Напитки за този случай е по-добре да се изберат леки и освежаващи. Нека това са коктейли, бира, вино (бяло, розе, пенливо шампанско). Но уиски, ром, коняк не трябва да се изключват от списъка.

Какво облекло да се избере?

Това е afterparty! Нека облеклото бъде леко, комфортно, романтично. Трябва да бъде удобно да се движите. Подходящ е спортен стил, кежуал или плажен кокетен тоалет. Много зависи от мястото на провеждане и стила на партито. Но никакви строги рокли и пищни аксесоари след сватбата. Външният вид трябва ярко да контрастира с официалния дрескод, който са били задължени да спазват гостите по време на официалната част.

При пре-публикуване на статията трябва да сложите линк на източника: https://fotografsofia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *