Коледни фотосесии-Коледна фотосесия 2019г.-Цени

Започнете семейната Коледа с весела и незабравима Коледна фотосесия!

От 15-ти октомври 2019г. , започват Коледните фотосесии за 2019г. в студиото на фотографа Явор Дончев, които ще продължат до 1 февруари 2020г .

За Коледната фотосесия трябва да подготвите два комплекта дрешки и чисти обувки. Във фотосесията могат да се включат малки домашни любимци.

Базисната цената за Коледна фотосесия е 60 лева, което включва 20 броя обработени кадри в JPG формат.

Може да поръчате Коледна фотосесия с повече от 20 броя обработени кадри. / Цена за добавяне на допълнителни кадри- 3 лева за брой. /

За братче или сестриче не се доплаща допълнителна сума, но е добре да поръчате повече кадри.

Времетраенето на Коледната фотосесия зависи от броя поръчани кадри.

Снимките се предоставят посредством линк, от който можете да сваляте,разглеждате и споделяте снимки и целите папки / папка с Коледните снимки оптимизирани за Фейсбук, дисплей, интернет и папка със Коледните снимки оптимизирана за принтер /.

Може да поръчате изработка на лусозна
фото книга .

Имайте предвид, че срокът за обработка на Вашите снимки е до 1,2 седмици. Ето защо колкото по-рано се състои Вашата фотосесия, толкова по-рано ще получите и Вашите снимки на време за Коледните празници.

Записването става предварително по телефон- 0898 461506. Може да направите предварително справка за свободни дати и часове и от формата за контакт .

ПОРТФОЛИО

Коледни фотосесии 2019-2020
Коледни фотосесии 2019-2020