БУЛЧИНСКИ БУКЕТ- ЦВЕТЯТА В БУКЕТА НА БУЛКАТА

Вие сте щастливи и в близките месеци ще се проведе най-голямото събитие в живота ви? И вие, разбира се, искате това да е най-ярката и запомняща се сватба в София или друго населено място. Това означава, че съветите за избор на комбинации за букета на булката ще бъдат сега съвсем на място! Вие със сигурност знаете, че цветята в букета на булката символизират нещо и те трябва да се подберат в съответствие с общата стилистика на сватбата и роклята. А и да изглеждат добре при сватбената фотосесия.

Кои цветове най-често се използват за създаване на сватбения букет? По-долу ще разгледаме най-популярните видове цветя в букета с описания и примери. Преди да премина по-нататък, искам веднага да ви предупредя – отдавайте предпочитание именно на растенията, които ви харесват най-много, не гонете мода и тенденции. Това е вашият празник, единствено вашият, и от това какви цветя ще бъдат с вас, доколко букетът ще хармонира с образа на булката, ще зависи вашето настроение, а съответно и сватбения ден като цяло! И така, следващата информация е за вас!

булчински букет, БУЛЧИНСКИ БУКЕТ- ЦВЕТЯТА В БУКЕТА НА БУЛКАТА

Ако съществуват на света цветя, които ще бъдат подходящи за всеки случай, то това са точно рози! Ако имате някакви съмнения относно изготвяне на празничната комбинация, смело изберете рози. Но обърнете внимание на нюансите. Червена – страст, розова – нежност, бяла – чистота, жълта – щастие, оранжево – желание. Има още и сини рози. Но много внимателно с тях, тези растения са боядисани. Естествено сини няма. Близостта на такива рози е опасна за бялата рокля.

булчински букет, БУЛЧИНСКИ БУКЕТ- ЦВЕТЯТА В БУКЕТА НА БУЛКАТА

Божурите никога не излизат от мода. Днес те често заемат своето достойно място в сватбения букет. Божурите са подходящи за рокля в ретро (винтидж) стил, също така са добри, подходящи и при класика. Разнообразие от разновидности и цветове ви позволява да подберете идеалният вариант за всеки вкус. А, иначе, те са символ за щастлив брак. Така че, ако искате точно тези цветя – това е точен и наистина добър избор!

булчински букет, БУЛЧИНСКИ БУКЕТ- ЦВЕТЯТА В БУКЕТА НА БУЛКАТА

Сезонът на цъфтежа на лалетата продължава от януари до юни. Така че, ако вашата сватба е планирана да се състои в този диапазон, тогава можете да изберете нежни лалета за сватбен букет.

Лалетата са символ на вечната любов! А нима точно такива цветя не са необходими за най-романтичния повод? Гама от цветове и сортове ви позволява да подберете комбинация, която да е подходяща спрямо роклята, стила на празника и според настроението. Имайте предвид, че на снимки цветя с контрастни цветове изглеждат великолепно.

булчински букет, БУЛЧИНСКИ БУКЕТ- ЦВЕТЯТА В БУКЕТА НА БУЛКАТА

Искате нещо необикновено, което ще впечатли околните с яркостта на нюансите, оттенъците и ще ви подари нотки на пролетни аромати? Значи за вас е анемонията!

Анемониите са напълно в унисон с другите сортове декоративни растения. Украсете с прасковен ранункулус, билки, допълнете с лавандула и ето в ръцете си ще имате невероятно ярък и красив сватбен букет.

булчински букет, БУЛЧИНСКИ БУКЕТ- ЦВЕТЯТА В БУКЕТА НА БУЛКАТА

Карамфилът храбро понася всякакви промени на времето и дискомфорт. Той остава прекрасен дори и след края на буйна сватба. Разнообразие от разновидности и цветове отново натежават в полза на карамфила. Това цвете е подходящо за нежен букет на булката. То не е скучно, оригинално е и много подходящо за романтична тематика.

А сега помислете кои варианти са ви най-близки? В крайна сметка идеалният избор ще бъде от тези цветове и цветя, които харесва най-много булката. Разбира се, важно е какво символизират едни или други растения. Но преди всичко, те трябва да са по сърце на главната героиня на празника – булката.


При пре-публикуване на статията трябва да сложите линк на източника: https://fotografsofia.com

булчински букет, БУЛЧИНСКИ БУКЕТ- ЦВЕТЯТА В БУКЕТА НА БУЛКАТА
Сватбена фотография » Блог » БУЛЧИНСКИ БУКЕТ- ЦВЕТЯТА В БУКЕТА НА БУЛКАТА

2 comments

  1. Большое спасибо за информацию, она мне очень помогла. Этот вид мебели https://mdr-sosna.ru/„ легко обновляется и перекрашивается, позволяя вам изменить интерьер по вашему желанию, не затрачивая много времени и усилий.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *