Симеон

6476

10228

10 comments

 1. Извинете, с каква хакерска програма всяка вечер качвате по 300 гласа в рамките на 10 минути и спирате до следващия ден по същото време? А днес дори 500 гласа за 5 минути! Много интересно, поне не го правете толкова очевидно. Късмет в конкурса! 😉😉

  • Здравейте, не искам да обиждам, но явно сте скарани с времето. 500 гласа бяха направени за 2 часа със споделяния в градски групи и хиляди лични съобщения, както и вие правите, справяйки се не по-зле от нас. Колкото до времето на гласуване, предполагам и вие имате изграден режим като работа, вечеря и време за сядане на компютър. Една хакерска програма наистина би ни улеснила, вместо да губим по няколко часа на ден и да досаждаме на хората. Успех и на вас!

 2. За 1 ден близо 2000 гласа???? Как се случвст тези неща??? Миналия месец една майка беше публично порицана за метални гласове… Явно това е тенденциозно…Защо сега админа си мълчи??? Според мен тук гласовете също НЕ са реални!!!!

 3. За 1 ден близо 2000 гласа???? Как се случват тези неща??? Миналия месец една майка беше публично порицана за нереални гласове… Явно това е тенденциозно…Защо сега админа си мълчи??? Според мен тук гласовете също НЕ са реални!!!!

 4. Направих произволна проверка на ИП адреси и всички се оказаха от България.
  Това, което ми направи впечатление и е съмнително,че повечето гласове идват от мрежата на един от големите мобилни оператори и първите цифри на Ип адресите са еднакви.
  Причината да не дисквалифицирам участника е, че не съм сигурен дали манипулират гласуването .
  Относно плъгина на конкурса /закупен от американска фирма/е с гаранция 1 000 000 гласувания /тестване/.

Вашият коментар

Call Now Button