Сватбени тайни при подготовка или какво е по-добре да не казвате на приятели и роднини в навечерието на празника

Готвите се за сватба и искате да съобщите за това на целия свят? Разбира се, подготовката за такова събитие увлича. Искате да споделите щастието си буквално с всички! Но има сватбени тайни, които не трябва да знае дори вашето обкръжение преди настъпването на часа „Х“. Искате да ги изненадате с оригиналност на празника? Тогава опитайте се да се държите и в никакъв случай дори не намеквайте за подробностите по предстоящия сватбен празник.

Съвети как да съхраните сватбените тайни

И така, какво не трябва да правите в навечерието на собствената си сватба, за да не развалите изненадата от очакването и да не разрушите романтичната атмосфера на празника?

1.    Тишина в социалните мрежи

Не забравяйте, че почти всички ваши действия в социалните мрежи са публични или поне достъпни за близки и приятели. Поставяйки лайк на добър сватбен фотограф или споделяйки връзка към каталог за сватбени аксесоари, вие, разбира се, давате знак, че планирате нещо много важно или направо сватба. Но заедно с това повдигате завесата на тайната. Виждайки примери за това, което ви харесва, всеки лесно може да изготви приблизителна картина на предстоящия празник и сватбената атмосфера.

2.    Дата, място на събитието и час – не повече!

Всичко, което трябва да знаят вашите приятели и близки за предстоящото тържество – това е дата, място и час. Не е необходимо да се впускате в подробности дори с намеци, в противен случай изненадата ще е напълно провалена.

3.    Как ще изглежда булката се обсъжда само с нейния стилист и най-добра приятелка!

Вие се вълнувате много и искате в своя най-важен ден да блестите. Именно поради това се опитвате да се консултирате с всеки какъв да е външния вид, стайлинг-а ви на булка и дали ще ви подхожда? Това е огромна грешка! Такава информация трябва да се запази в тайна от колкото се може повече хора, в това число особено от поканените. Трябва да ги изненадате, очаровате своите с появата си на кралицата на празника. Обсъждането на варианти на грим, прическа, тоалет (ваш или на шаферките, младоженеца) е добре да споделяте само със сватбения стилист и най-добрата си приятелка.

4.    Не е нужно предварително да огласявате менюто

Просто сте във възторг от някои ястия, които сте решили да се включат в сватбеното меню? Само не казвайте и разказвайте подробности, рецепти, кой е готвач и т.н. за предстоящия празник на познати. Нека трапезата за гостите да остане още една прекрасна изненада, която ще бъде запомнена от вашите близки и познати.

5.    Това ще бъде най-добрият ден…

Пресмятате дните и минутите преди настъпването на дългоочакваното събитие! Но не давайте вид и не припомняйте на всички час по час, че е останало съвсем малко и най-добрата сватба предстои. Повярвайте, всички помнят, че скоро ще сключите брак. Но постоянно да се напомня за значимостта на предстоящия ден на познати, близки, приятели, може само да унищожи романтичната тайнственост на очакването, което не може да не се отрази негативно на общите впечатления от сватбата.

Тези няколко съвета са лесни. Пазете сватбените си тайни внимателно и ще успеете да превърнете този тържествен ден в истинска приятна изненада за гостите и близките си!

© ФОТОГРАФ ЯВОР ДОНЧЕВ

При пре-публикуване на статията трябва да сложите линк на източника: https://fotografsofia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *