ФОТОАЛБУМИ – ВИДОВЕ И ИДЕИ – ЧАСТ 1

Сред услугите на професионалния фотограф можете да намерите такава като фотокнига, фотоалбум по поръчка. Какво е това?

Фотокнигата е истинска книга, в която можете да намерите страници от плътен картон или хартия, корица, направена по индивидуален модел и, разбира се, вашите снимки с най-високо качество. С една дума, това не е обикновен фотоалбум с вложени в него снимки, а нещо като персонално лъскаво списание с отпечатани на страниците ваши снимки. Ако решите да поръчате фотокнига, винаги можете да се обърнете към мен –професионален сватбен фотографа Явор Дончев.

Подобен фотоалбум, фотокнига може да бъде посветена на всички значими събития в живота ви.

Да разгледаме основните видове фотоалбуми (фотокниги)

Сватбена фотокнига, фотоалбум

Сватбата е един от най-красивите и желаните моменти в живота. В сватбената фотокнига могат да бъдат запечатани на най-интересните моменти от сватбения ден:

  • подготовката на булката;
  • размяна на халките;
  • аплодисментите на приятелите и сълзите от радост на родителите;
  • церемонията в църквата;
  • външна фотосесия сред природата или в града;
  • конкурси и забавления по време на сватбата;
  • сватбената торта и ярки фойерверки.

Много години по-късно ще можете да покажете тези снимки на своите деца, например, за да видят каква шикозна сватба са имали техните родители.

Бременност, изписване от родилния дом – родилна фотокнига

Поръчайте фотоалбум, фотокнига, в която ще влязат поредица от снимки на мама, чакаща бебето. Това е много важен период в живота на всяка жена. В бъдеще детето ще може да разбере, разглеждайки снимките, с какво нетърпение родителите са очаквали появата му на бял свят.

Можете да направите фотосесия на различни етапи от бременността, а след това професионален фотограф да заснеме най-щастливият момент от изписването от родилния дом, когато цялото семейство, татко, баби и дядовци бързат да погледнат новороденото. Всеки път, разглеждайки тази книга, вие отново ще преживявате тези вълнуващи мигове.

Деца – детска фотокнига, фотоалбум в София (или страната)

Децата растат много бързо. Изглежда така, сякаш вчера мъничето е направило първите си стъпки, а ето вече сам/а кара велосипед, а още малко и ще тръгне в първи клас с огромен букет.

Фотоалбум (фотокнига), посветени на всички тези етапи от живота на детето, децата ви, ще бъде прекрасен спомен за първите успехи на детето. Тя ще бъде основен експонат в шкафа със спомени и винаги с удоволствие ще го разглеждате, заедно или поотделно вие или децата ви.

Завършване, бал – абитуриентска фотокнига, абсолвентска фотокнига

Още един важен етап в живота. Фотоалбум, посветен на абитуриентската (абсолвентската) вечер ще е спомен за веселите години в училище или университета. Много от своите съученици може би никога повече няма да видите като възрастни в живота.

Но ще е интересно след това да си спомните как сте се забавлявали, празнувайки края на училището, посрещали сте зората, танцували сте до изнемога и сте се сбогували с учителите.

 

Очаквайте и останалите идеи за фотокниги, за които ще разкажа във втората част на статията.

Поръчайте фотокнига, фотоалбум от сватбен фотограф Явор Дончев!

При пре-публикуване на статията трябва да сложите линк на източника: https://fotografsofia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *