ФОТОАЛБУМИ – ВИДОВЕ И ИДЕИ – ЧАСТ 2

Фотокнига състезания

Ако сте спортист или имате дете, което се занимава със спорт, фотосесия фотокнига, посветена на някое спортно събитие, е най-добрият подарък. Снимки, направени от професионален фотограф могат да предадат искрените емоции на по време на състезанието и хъса на спортиста/детето да се окаже пръв на финала.

След определен брой години фотографиите, поместени в книгата, ще бъдат ярко доказателство за вашите или на детето ви спортни триумфи в миналото.

Фотокнига за годишнини, рождени дни

Вашите родители са преминали 50-годишната си или вашето малко дете празнува първият си рожден ден? Фотосесия и фотокнига към нея ще се превърне в прекрасен подарък за тази дата.

Всъщност, можете да си направите титаничния труд да съберете всички снимки от предишни години на родителите си. Този албум ще се превърне в истинска история на живота на човека. Тук ще бъдат и най-добрите приятели, и родителите, и щастливите лица на скъпи хора и членове на семейството – прекрасни спомени.

Портфолио на модели в София – снапшот и фотосесия в студио

Да си модел е популярна тенденция. Съвременните момичета и момчета с удоволствие си сътрудничат с модни агенции. Ако ви предстои интервю за работа, вместо разпръснати снимка в изтъркана папка, една красиво оформена фотокнига (book) със снимки определено бъдещите работодатели ще оценят положително. За вас това ще се превърне в допълнително предимство при кандидатстване за работа.

Направете фотосесия и фотоалбум при Yavor Donchev Photography – професионален фотограф в София.

На качествени снимки може да се покаже в пълнота красотата на тялото, артистичността и талантът на бъдещите модели.

Портфолио за бизнеса – фотокнига в София

Фотоалбумът може да се използва като каталог на вашите продукти или за завършени проекти – портфолио. Потенциалните клиенти с най-голямо удоволствие ще се запознаят със снимките, ще могат да оценят нивото на вашите умения.

Модерно и съвременно оформена фотокнига ще говори за това, че се отнасяте отговорно към всички свои проекти. Подчертава статуса ви на 100% и ще е информативна за настоящи и бъдещи клиенти.

Каталог на продукти

Бизнесмените са длъжни да представят продуктите си в най-добра светлина. Ако те бъдат изложени в страниците на луксозен илюстриран албум, търговците задължително ще му обърнат внимание. Този тип фотокнига е много полезна за дистрибутори, които искат да повишат нивото на продажбите и да се открояват сред конкуренцията.

Хоби фотокнига

Имате възможност да създадете фотокнига, в която ще съберете и покажете моменти от вашите хобита и страсти. Колекция от монети, марки, лов, риболов, различни занаяти – ще имате с какво да изненадате приятели, ако най-добрите снимки от вашите хобита, колекции или улов бъдат съхранени на хартиен носител.

Фотокнига от партита, корпоративни събирания, тийм билдинг

Писнало ви е от обикновено празнуване в ресторантите? Направете събиране или парти в определен стил. Преоблечете се в герои от приказки или филми, поканете професионален фотограф и поръчайте своя фотокнига със снимки с най-добрите кадри, за да ги съхраните завинаги в паметта си. След години ще бъде интересно да се припомните как сте посрещнали далечната 2018 година или какво парти е имало в офиса на Хелоуин.

Албум на мечтите

Всички ние се стремим към нещо в живота си: къща, апартамент, екскурзия до екзотичен остров, нова  кола и така нататък. Мислите, както е известно, могат да се материализират. Поръчвайки фотосесия, ще можете да имате снимки и изображения на вашите стремежи и мечти, събрани в луксозна фотокнига.

Всеки ден разглеждайки този фотоалбум, вие ще имате мотивация да реализирате всички тези желания. Той като магнит ще привлича към вас положителни емоции и желание да се движите в избраната посока.

Можете да поръчате още сега фотосесия с фотокнига към нея при сватбен фотограф Явор Дончев!

При пре-публикуване на статията трябва да сложите линк на източника: https://fotografsofia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *