ИДЕИ ЗА СТУДИЙНА СВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ

Студийната сватбена фотосесия е идеалното решение за тези двойки, чието тържество ще се състои в студеното време на годината. Но фотосесия в студиото на Yavor Donchev Photography има и доста други предимства.

Най-важното е, може би, че имате  богат избор от сюжети, които могат да ви вдъхновят за някоя интересна идея по отношение на стила на сватбата ви.

Самата фотосесия във фотостудиото в София ще се проведе в приятна атмосфера. Няма да има суета и бързане в търсене на зрелищни места или отлагания в очакване на спиране на снега или дъжда. Фотографът е напълно ориентиран в студиото и знае точно къде и как да постави младоженците.

И, разбира се, героите на сватбената студийна фотосесия в София не трябва да се тревожат за доброто осветление – в студиото на Yavor Donchev Photography с това няма да има проблеми.

Важна роля в сватбената фотосесия играе комфортът. В студиото са на разположение на клиентите гримьор, кафе и чай.

Още един елемент, който със сигурност може да се отнесе към предимствата – интимността на сватбените студийни снимки. Ако обичате снимки с много хора, то може да се направят и на улицата. В студиото да се направи подобно нещо е трудно. Затова сватбена фотосесия в студио може да се каже, че е с интимен характер. И главните герои тук са само двама – младоженецът и булката. При желание може да се направят няколко кадъра с родителите или със свидетели, шафери, кръстници.

А сега да разбием един стереотип!

Снимките в студиото не дават воля на фантазията, снимките се получават скучни.

Кой ви каза това? Сватбената фотосесия може да се организира изключително динамично.

Монотонен фон? С ярки и оригинални декорации и инвентар

Като едно от главните преимущества на снимките в студио на сватбената фотосесия може да се определи графикът на работа. Той е направен така, че да се проведе фотосесията в максимално удобно за вас време. Помнете, че снимките на сватбената фотосесия може да се организират не само в деня на сватбата!

Между другото, този подход ще ви осигури идеални снимки, на които булката и младоженецът ще бъдат просто щастливи, а не напрегнати от сватбените празнични суетни.

В навечерието на фотосесията можете да опитате позиране заедно пред огледалото, избирайки най-добрите за вас двамата пози и ракурси. Не забравяйте да „порепетирате“ и усмивка, целувка. В студиото на професионален сватбен фотограф Явор Дончев можете да заснемете и фотосесия „Сутринта на булката“. Нежна и романтична декорация, с необходимите реквизити ще създаде чувствена атмосфера. Дантела и коприна идеално ще се впишат в една фотосесия тип „будоар“ (boudoir). Също така може да се направи прекрасен приказен портрет на булката. И всички ще решат, че сутринта на булката започва в красив замък.

Често срещан атрибут на много съвременни фотосесии са големи букви. Като опция – табели с различни надписи. Всичко това в един кадър изглежда красиво. Също така предмет в ръцете помага на младоженеца и на булката да се отпуснат, да не мислят за това къде да държат или дянат ръцете си. Ако за вашата двойка има някакви запомнящи се, важни за вас двамата вещи, донесете ги в студиото.

Чудесно е, ако сте измислили сватбени клетви и сте ги оформили на красива хартия – те ще изглеждат страхотно в близост до брачните халки и писалка.

По време на сватбената фотосесия в студиото можете да си спомните своя първи танц като младоженци и да го изпълни пред фотографа. Или пък, ако фотосесията е предварителна – да си го представите и изтанцувате. В студиото той със сигурност ще приеме нежни и чувствени нюанси.

За да премине вашата сватбена фотосесия успешно, организирайте я преди или след сватбата. Преди фотосесията задължително си устройте релакс, наспете се добре. И поемете към фотосесията в добро настроение. Представете си, че във фотографското студио вас двамата ви чака… среща!

Бъдете щастливи!

Поръчайте сватбена фотосесия в студио Явор Дончев (Yavor Donchev Photography)!

СВАТБЕН ФОТОГРАФ ЯВОР ДОНЧЕВ +359 898 461506

При пре-публикуване на статията трябва да сложите линк на източника: https://fotografsofia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *