ЗИМНА СВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ – ИДЕИ И ПОПУЛЯРНИ СЮЖЕТИ

Снеговалеж

Ако в деня на сватбата е безветрено, спокойно и сухо време, а в небето в бавен валс кръжат пухкави снежинки, това е чудесен повод да направите красиви сватбени снимки. За място изберете паркове, замръзнали езера, брезови или други горички. Обикновено се получава много романтична сватбена фотография.

Сърце на снега

Интересна ще се получи зимната сватбената фотосесия на фона на нарисувано на снега сърце. В него също така може да добавите вашите инициали и датата на сватбата. За тази оригинална рамка избирайте просторни пространства, например, заснежено поле или поляна в парка, гората.

Игра на снежни топки

Ако искате да се получат изпълнени с щастие сватбени снимки, можете да си спомните детската игра. Също така добра идея – да разбивате падащите снежни топки с вашите длани или да ги хвърляте високо в небето.

Зимна гора

Една от най-популярните идеи за сватбена фотосесия – зимна гора. Това са разкошни живи декорации с магическа атмосфера. Затрупаните дървета, клони, бели преспи – пейзажите в гората ще ви помогнат да направите красива сватбена фотография през зимата. Особено хармонично на този фон ще изглеждате в топли наметала или палта.

С чаши горещ шоколад

През зимата навън е студен, и трябва някак да се сгреете. Защо да не използвате идеята за сватбена фотосесия. Топли напитки: шоколад, джинджифилов чай, греяно вино, прясно приготвено кафе – ще ви сгреят и ще дадат атмосфера на топлина и уют посред зима.

Със снежен човек

Направете с булката снежен човек! Традиционен забавен и положителен сюжет за зимни сватбени снимки. Освен това, това е и символично: показвате как с общи усилия ще градите своя бит. За да е процесът по-забавен, в снимките могат да се включат иу ваши приятели и приятелки.

Със снежен човек

Елементи на зимни дрехи ще ви помогнат да направите интересни и живи кадри. Шапки, плетени шалове, ръкавици с шарки, стилни ботуши. Всичко това ще изглежда хармонично върху елегантно облечените младоженци и ще им позволи да се чувстват комфортно по време на зимната сватбена фотосесия. Ако искате яркост, контраст, използвайте аксесоари с наситени цветове. Уютно ще изглеждат на зимните сватбени снимки младоженците, увити в топли наметала.

Със снежен човек

Прекрасни сватбена фотографии ще се получат, ако се направят на контраст: навън е много студено, а вътре в къщи е много топло. Например, в кадър вратата на селска къща или голям прозорец в къщата, или любимото ви кафене. Снимките ще изглеждат красиви с кадри през заснеженото стъкло, а вътре в дома огъня в камината, а навън кръжат снежинки.

Със снежен човек

За любителите на активния начин на живот чудесен вариант за сватбена фотосесия през зимата ще се превърне използването на атрибути на зимните спортове. Можете да направите снимки на ски, дъска за сноуборд.

С хъск

Много стилни се получават снимки с разходки през зимната гора с величествено хъски. Тази порода биологично се вписва на фона на зимните пейзажи, а на снимки кучетата създават атмосфера на любов, вярност и приятелство.

Спускане с шейни, впряг с коне

Любима зимна тема за сватбени фотосесии и, може би, съвсем оправдано, е тази с коне. Дали това ще е просто разходка на кон или седнали в шейна с конски впряг, тези кадри няма да оставят никого безразличен.

Халки в снега

Съществуват всякакви популярни варианти на снимки на годежни, венчални пръстени. Добавете към тях зимен сюжет и ето ви нестандартни снимки, символ на вашето щастие.

Зимен пикник в стил Коледа, Нова година

С какъв празник се свързва зимата? Разбира се, Коледа и Нова година! Така че, ако сватбата е около тези празници, защо да не използвате нейните атрибути за красива зимна сватбена фотосесия? Само си представете: заснежена гора, елегантни иглолистни дървета, играчки, гирлянди, свещи, подредена специално за вас маса с коледни аксесоари… И вие в луксозни сватбени тоалети в класически стил! Доброто настроение е гарантирано.

Зимната сватбена фотосесия има своите особености, които е добре да се отчитат:

Освен че при снимките на младоженците ще е достатъчно прохладно, трябва да се вземе предвид краткият зимен ден и липсата на достатъчно светлина, както и белият монохромен фон на кадрите.

Винаги добър избор са следните акценти в кадрите:

  • Ярък цвят

Ярки акценти на бял зимен фон изглеждат много добре на сватбени снимки. Можете да ползвате цветни шалове, ръкавици, очила, да държите в ръцете си цветни чадъри или да се включат в кадър други живи детайли.

  • „Топли“ снимки

Включете в своя зимен сватбен фото албум снимки на вашите топли сватбени палта, шапки, ръкавици, чаши горещ шоколад.

  • Горящ огън или зимни светлини

Светлината на фенерите изглежда особено магично и вълшебно на фона на снежните зимни снимки.

  • А зимата е зад прозореца

Да, да, зад прозореца е зима, а на вас двамата ви е топло и уютно заедно. Такива снимки ще станат логичен завършек на вашия сватбен албум.

При пре-публикуване на статията трябва да сложите линк на източника: https://fotografsofia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *