СЪВЕТИ ЗА СВАТБЕН РЕСТОРАНТ И БУКЕТ


Добре е да поръчате булчински букет в цветни ярки или топли пастелни цветове. Или поне да присъстват и цветя в този цвят в него.

съвети за сватбен ресторант и букет, СЪВЕТИ ЗА СВАТБЕН РЕСТОРАНТ И БУКЕТ

Защо? Това се дължи на факта, че след това на снимките човек вижда бяла сватбена рокля, светъл тен на кожата, бял сватбен булчински воал, а може би и малка бяла чанта. Оказва се, че на снимката преобладава много бяло и погледът на наблюдателя просто няма за какво „да залепне“. Няма цветни петна. А при сватбен букет в пастелни цветни или ярки цветове това ще е възможно. Някои булки се страхуват, че червеният или цветният букет ще „дръпне вниманието“ върху себе си. Това би било така, само ако се снима в стая, в която всичко е в бяло, и стените, и пода, и мебелите и т.н. Но нас ни заобикаля многоцветен свят, в който букетът добре ще подчертава празничната ситуация, сватбения сюжет и ще отделя самата булка, тя ще изпъква.

Като сватбен фотограф препоръчвам да изберете максимално светъл ресторант за празнуване на Вашата сватба.

съвети за сватбен ресторант и букет, СЪВЕТИ ЗА СВАТБЕН РЕСТОРАНТ И БУКЕТ

Идеално е да е в бяло. И като цяло е добре, ако в него има златни детайли и червени драперии (класическа барокова комбинация). Ако сте избрали тъмен ресторант, то силно препоръчително е ползването на допълнително осветление. Имайте предвид, че в зависимост от цветовете на стените на ресторанта, такъв оттенък ще преобладава в снимките от честването на вашата сватба. Това се дължи на факта, че светлината отразена от стените и тавана, е със същия оттенък като тях. Така че, както споменах в началото: идеалното решение е именно бял / светъл / ресторант.

А, да. Забавлявайте се! 🙂

съвети за сватбен ресторант и букет, СЪВЕТИ ЗА СВАТБЕН РЕСТОРАНТ И БУКЕТ

Кой би искал да гледа сватба, която е преминала в напрежение и с мъка на лицата на участниците. Усмихвайте се и се забавлявайте на този ден. Сватбата е най-добрият Ви празник!

съвети за сватбен ресторант и букет, СЪВЕТИ ЗА СВАТБЕН РЕСТОРАНТ И БУКЕТ

© СВАТБЕН ФОТОГРАФ ЯВОР ДОНЧЕВ

.

При пре-публикуване на статията трябва да сложите линк на източника  https://fotografsofia.com
Сватбена фотография » Блог » СЪВЕТИ ЗА СВАТБЕН РЕСТОРАНТ И БУКЕТ

4 comments

  1. Много полезна ми беше информацията за сватбеният ресторант, какво трябва да имам предвид и за булченският букет, точно на време. Благодаря!🌞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *